Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

        

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

Zichtservice vloerkleden

Eerst thuis bekijken, later beslissen

 

Uw Arte Espina vloerkleed 14 dagen op zicht

Ondanks het feit dat onze webwinkel scherpe productfoto’s bevat van de diverse vloerkleed kwaliteiten, beseffen wij heel goed dat het soms moeilijk is om via een afbeelding op uw computerscherm een goede keuze te kunnen maken.

Bij het aanschaffen van een duurzaam vloerkleed vinden wij het heel normaal dat u het product eerst op lokatie kunt zien. Daarom biedt Mijn Karpet.nl u ZichtService* aan; Wanneer u bij ons een Arte Espina vloerkleed besteld, ontvangt u deze 14 dagen op zicht. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt het gekozen vloerkleed eerst op uw gemak in uw eigen woonomgeving bekijken en ervaren hoe het kleed past in uw interieur.

 

Retourservice

Mocht het vloerkleed toch niet voldoen aan uw verwachtingen, kunt u het eventueel door ons laten ophalen of omruilen tegen een ander vloerkleed uit onze webwinkel. Kiest u voor ophalen dan ontvangt u uw aankoopbedrag terug en betaalt u uitsluitend onze kosten.

 

Uw vloerkleed gratis omruilen

Het omruilen tegen een ander vloerkleed is kosteloos. Is het nieuwe product duurder, dan berekenen wij u alleen de meerkosten door. Bij ruilen tegen een goedkoper vloerkleed krijgt u het verschil van ons teruggestort. Indien u binnen 2 weken aangeeft uw vloerkleed te willen omruilen, neemt onze vervoerder bij aflevering van het nieuwe vloerkleed, het oude karpet weer mee retour.

 

Wat te doen?

Neemt u voor omruilen of retourneren a.u.b. contact met ons op via ons contactformulier of via info@mijnkarpet.nl. Hierbij kunt u opgeven voor welk vervangend vloerkleed u kiest. Dat is alles!