Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

    

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

Wol

Wol

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Terug naar vorige pagina

 

Een vloerkleed van wol

De natuurlook is een steeds populairder wordend element in het wonen van nu. Huiden, vachten, behang met dierenprints, eerlijke en ambachtelijk gemaakte meubels… Deze trend zien we ook terug bij de keuze van vloerkleden, waarbij de vraag naar karpetten van zuiver wol steeds groter wordt.

Dat is niet zo verwonderlijk als je bedenkt hoeveel geweldige eigenschappen een wollen vloerkleed heeft; wol is warmte-isolerend, waterafstotend, geluiddempend, moeilijk ontvlambaar en antistatisch. Daarnaast voelt een wollen vloerkleed veel zachter aan de voeten dan zijn synthetische broertje. Vooral tijdens koude avonden is een isolerend wollen vloerkleed een behaaglijke luxe en voorkomt koude voeten.

Wollen vloerkleden passen net zo gemakkelijk bij een landelijke woonstijl als bij een strak, minimalistisch interieur en geven een rijke, warme uitstraling in zowel de klassieke als trendy woonkamer.

 

Nieuw zijn onze luxe hoogpolige karpetten van zuiver scheerwol van Cunera - unieke wollen vloerkleden met een hoge pool en uitmuntende kwaliteit in afwerking en comfort.