Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

    

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

Blauw/paars

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Terug naar vorige pagina

Paarse en blauwe vloerkleden

Paars heeft een mysterieuze uitstraling. Een spannende vloerkleed kleur die in de jaren 70 erg populair was en nu weer helemaal in is. Met paarse vloerkleden creëer je een weelderige, inspirerende sfeer die creativiteit stimuleert. 

Net als paarse karpetten brengen ook blauwe vloerkleden een gevoel van diepte in een smalle ruimte. Een blauw vloerkleed - van het lichte blauw van Franse luiken tot de donkere blauwtinten als indigo - geeft een koel, rustgevend effect. Blauwe tapijten zijn er in hoogpolig en laagpolig tapijt. 


Kleurentherapie in de woon- of slaapkamer

Kleuren zijn in staat om onze stemming, werklust en levensvreugde ingrijpend te beïnvloeden. Ze kunnen onze levensenergie vergroten en onze gezondheid sterk verbeteren. de juiste kleuren in het interieur geven ons energie en positiviteit.

Nog steeds is kleurentherapie een waardevol hulpmiddel, dat ons kan helpen op velerlei niveaus. Vanzelfsprekend is kennis van het effect van kleuren in uw interieur erg belangrijk. Iets om rekening mee te houden bij de keuze van uw vloerkleed.