Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

        

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen


www.mijnkarpet.nl, voor al uw vloerkleden Veel Gestelde Vragen-lijstBekijk onze veelgestelde vragen

Heeft u vragen over een product, over levertijden, bezorging, kleurstalen of vloerkleden op maat?
Bekijk a.u.b. eerst onze vraag & antwoord pagina, wellicht vindt u hier het antwoord op uw vraag.

 

persoonlijk advies Deskundig advies

In al die gevallen dat u een professioneel advies nodig heeft, kunt u met uw vragen bij ons terecht. Wij adviseren en begeleiden onze klanten met inzicht en creatieve oplossingen en hebben oog voor uw specifieke wensen. 

 

gratis bezorging van uw vloerkleed Gratis aflevering

Onze vloerkleden worden zonder meerkosten bij u thuis afgeleverd binnen Nederland. (Met uitzondering van vloerkleden onder € 150,-. Voor bezorging op de Waddeneilanden wordt een separaat bedrag berekend.)

 

www.mijnkarpet.nl, voor al uw vloerkleden Persoonlijk antwoord

U kunt ons 24/7 via whatsapp of sms bereiken via 06 53 49 69 83. U kunt uw vraag/opmerking ook stellen via ons contactformulier of per mail via info@mijnkarpet.nl. Uw vraag en/of opmerking wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. U krijgt altijd een persoonlijke reactie.


www.mijnkarpet.nl, voor al uw vloerkleden Klachtenregeling

Heel vervelend als u een klacht heeft op een door ons geleverd product maar in dit geval klacht kunt u de volgende stappen ondernemen:

- We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mijnkarpet.nl
- Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. 
- Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr
- Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

www.mijnkarpet.nl, voor al uw vloerkleden Niet goed geld terugBack

Mocht het door u gekozen product niet aan uw verwachtingen voldoen, bieden wij u de mogelijkheid dit binnen 14 dagen aan ons te retourneren (met uitzondering van alle op maat gebandeerde natuurtapijt vloerkleden, op maat gemaakte karpetten en afgeprijsde producten uit de SALE).

 

Wilt u een product retourneren? 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (€45,- voor een klein karpet, €65,- voor grotere maten vanaf 300x400cm). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Uitgebreide informatie vindt u in Art. 7 van onze Algemene Voorwaarden.


Uw vloerkleed gratis omruilen

U mag 1x kosteloos een vloerkleed omruilen, dit met uitzondering van een op maat gemaakt vloerkleed, natuurtapijt vloerkleed of een afgeprijst vloerkleed uit de SALE, deze kunnen wij helaas niet omruilen.

Vanzelfsprekend geldt dit uitsluitend indien de artikelen schoon, in ongeschonden staat in de originele verpakking retour komen. Back