Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

Partners

Kwaliteitsvloeren van Your Floor®

Kwaliteitsvloeren van internationale allure, daar staat Your Floor® voor. De brede en kwalitatieve collectie van Your Floor® aan houten vloeren, laminaat, PVC en ondervloeren voldoet aan de hoogste Europese standaarden op het gebied van Milieu (PEFC).

Bekijk gerust eens de collectie en laat je verrassen. 

Het assortiment bestaat uit kwaliteitsvloeren van toonangevende fabrikanten. Door een uitstekend en kwalitatief productieproces biedt Your Floor laminaatPVC en houten vloeren aan tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk vandaag nog het assortiment en laat je verassen. Natuurlijk Your Floor®.


Alles over kwaliteitslaminaat

Voor alles over laminaat bent u bij Kwaliteitslaminaat aan het juiste adres. Hier vindt u informatie over het leggen, het onderhoud en waar u opgelet dient te worden tijdens de aanschaf van laminaat.

Let voor de aanschaf van laminaat goed op de kwaliteit. Laminaat bestaat uit meerdere lagen materiaal, de toplaag, de fotoprint, de HDF laag en de backing. Bij bouwmarkt laminaat is de HDF laag vaak vervangen voor een MDF (medium density fiberboard) laag. Kortom, HDF laminaat is van hogere kwaliteit dan MDF laminaat.