Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

        

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

Back

 

Over MijnKarpet.nl

Online een topkwaliteit vloerkleed kunnen uitzoeken, waarbij u kunt kiezen uit de absolute A-merken, en daarbij een persoonlijke service bieden waarbij service centraal staat; dat is ons uitgangspunt geweest voor het opzetten van onze vloerkleden webwinkel. Lees meer… (bedrijf achter)
Wij bieden de beste kwaliteit karpetten voor de scherpste prijzen. Daarnaast kunt u altijd langskomen om onze vloerkleden in het echt te zien en voor deskundig advies in onze showroom aan de gezellige Laarstraat in Zutphen. Lees meer… (showroom)

Online een topkwaliteit vloerkleed kunnen uitzoeken waarbij u kunt kiezen uit de absolute A-merken en daarbij een persoonlijke service bieden waarbij de klant centraal staat; dat is ons uitgangspunt geweest voor het opzetten van onze vloerkleden webwinkel. Of u nu een superluze design vloerkleed zoekt voor uw living of een sisal karpet voor de eetkamer .... MijnKarpet biedt u de beste kwaliteit voor een zachte prijs.

 

Parade Tapijt, Bonaparte, Ambiant, Karpi, Hamat Alle gerenommeerde merken

Kwaliteits vloerkleden zijn een waardevolle investering. Daarom vindt u bij ons alleen de absolute topmerken, die voldoen aan alle moderne wooneisen en -trends. Ook hebben wij een 'eigen' MijnKarpet Collectie met vloerkleden en vloermatten, zorgvuldig geselecteerd omdat allen het beste goed genoeg is.Met een ruime ervaring in de interieurbranche weten wij wat uw wensen zijn op het gebied van tapijten en wonen, en spelen hierop in. 

 

Wij maken elk vloerkleed in de door u gewenste maat Vloerkleden en matten op maat gemaakt

Naast de bekende standaard maten, leveren wij ook vloerkleden en vloermatten op maat

 

Gratis kleurstalen van uw vloerkleed Gratis natuurtapijt stalen service

On-line uw vloerkleed kunnen vinden en bestellen is natuurlijk ons uitgangspunt. Dat wordt extra gemakkelijk met onze gratis kleurstalen service voor natuurtapijt zoals sisal vloerkleden. Zo kunt u het door u gekozen tapijt echt voelen en ervaren. 

Back