Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

        

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

Maak uw keuze door op een knop te drukken:

Kokos vezel Sisal vezel Zeegras Wol Leer Bamboe
Natuurtapijten Huiden Stalen
Look a like Op maat formulier
Back

                    

 

Mijn Karpet.nl - YouTubeWaarom kiezen voor een natuurtapijt vloerkleed?

Natuurlijk wonen met natuurlijke materialen staat voor rustiek, landelijk en basic.

 


Vloerkleden van kokos, sisal, zeegras of wol onderscheiden zich als natuurproduct door een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Deze schitterend warme en oersterke, 100% natuurvezels leveren vloerkleden met een prachtige natuurlijke uitstraling, waar een bescheiden prijskaartje aan hangt. Bovendien creëren naturel vloerkleden instant sfeer in uw woning. De eco vloerkleden sluiten perfect aan bij de meer (milieu)bewuste consument en de sobere woontrends van nu..

 

Stalen

De kleurstalen van deze natuurtapijt collectie kunnen geringe kleurafwijkingen in tint vertonen. Natuurlijke materialen zijn nl. per productieserie uniek. Maar dat is nu juist de charme van dit materiaal. Het is eerlijk, eenvoudig en echt materiaal dat in het milieu volledig afbreekbaar is.


De kleurstalen van natuurtapijt betreffen uitsluitend het materiaal zoals sisal of kokos. Er is geen staal mogelijk van de bandering. Van de Cunera vloerkleden kunt u wel een staal inclusief banderingsrand aanvragen. Meer informatie daarover vindt u hier.