Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

        

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

Vraag nu uw gratis kleurstaal aan!

Kleurstalen op A4 formaat. Gratis.
Ook zo’n moeite met het kiezen van het juiste tapijt voor uw vloer? 
Ontvang nu voorbeelden van uw favoriete tapijten.
Via MijnKarpet zijn alle tapijtkleuren in extra grote A4 (21 x 29,7 cm) kleurstalen te bestellen. 
Hiermee kunt u een goede indruk krijgen hoe een vloerkleed er in een bepaalde kleur of materiaal uit zal zien in uw interieur. 
LINK; Bestel hier een MijnKarpet kleurstaal
Beige of grijs? Hoog- of laagpolig? Sisal of zeegras? MijnKarpet is vloerkleden specialist en aanbieder van een grote collectie karpetten in enorm veel verschillende kleuren en materialen. Wij hebben geprobeerd via grote, scherpe foto's van onze tapijten u een zo goed mogelijk beeld te geven. Toch beseffen wij dat het kiezen tussen appelgroen of hemelsblauw, tussen hoge of lage pool, een kokos of sisal karpet best moeilijk is.
Stalen in extra groot formaat.
MijnKarpet biedt u een alternatief voor de priegelige kleurstaaltjes: royale kleurstalen op A4 formaat, online te bestellen. Door hun riante formaat geven onze tapijtstalen een goed beeld hoe de gekozen kleur en het materiaal er op een groot oppervlak uitziet. 
Een goed beeld van een tapijt krijgt u als u de tapijtstaal een etmaal op de vloer laat liggen. Zo is het verschil in kleur, vleug en glans overdag en tijdens de avonduren goed te zien.
Spelen met kleur en materiaal
Welk karpet het beste bij uw woonwensen past, is een kwestie van spelen met tapijtkleuren en materialen. Laat u inspireren door de prachtige tapijtkleuren van merken als Ambiant, Bonaparte of Parade Tapijt. Variërend van subtiele tonen tot kleuren die werkelijk van de vloer afspatten. Surf door onze kleurgroepen en vind de antwoorden op uw vragen in de uitgebreide beschrijvingen.
De keuze in tapijt wordt steeds groter. 
Zowel effen als gedessineerd tapijt is er in de meest uiteenlopende kleuren en structuren. MijnKarpet biedt voor elk interieur wel een passend vloerkleed. De materialen zijn zacht, warm en comfortabel. Leest u ook de 'Extra Informatie' onderaan elke productpagina. U krijgt daar antwoord op vragen als: is dit tapijt slijtvast genoeg voor zwenkwielen, kan ik het op vloerverwarming leggen en is het brandbestendig? Ook aan schoonmaakgemak is gedacht. De nieuwste generatie tapijt is zeer onderhoudsvriendelijk. Wij geven u de juiste onderhoudstips.                                       
Experimenteer, varieer, combineer en verbaas u over de vele mogelijkheden!
Nog niet overtuigd van uw keuze? Bestel dan hier uw MijnKarpet tapijtstaal.

Natuurtapijt stalen service

 

Heeft u moeite met het kiezen van het juiste natuurtapijt?

Ontvang nu 3 gratis tapijtstalen van uw favoriete sisal, zeegras, kokos of wollen vloerkleed! Zo kunt u thuis in alle rust bekijken wat het beste past bij uw interieur. 

U kunt 3 tapijtstalen aanvragen, die u binnen een week in huis heeft. 

Per natuurtapijt product vind u op de productpagina de keuzemogelijkheid 'Gratis staal aanvragen'. U kunt de stalen op de normale wijze via het Winkelwagentje bestellen. Het maximum is 3 stalen per aanvraag, waarvoor wij € 8,95 aan verzendkosten berekenen. U ontvangt dit bedrag terug na plaatsing van uw bestelling. Wilt u toch meer dan 3 stalen aanvragen, denkt u er dan aan dat per 3 stalen verzendkosten worden berekend. Bijvoorbeeld: 6 stalen kosten € 17,90, etc. 

Wij leveren u stalen van het gekozen materiaal. Van de bandering zijn geen kleurstalen beschikbaar.
Foto's van de diverse banderingskleuren kunt u hier bekijken
.


 

 

Cunera, marktleider in natuurtapijt karpetten

Handgemaakte kleurstalen met bandering:
Cunera natuurtapijt specials 

Van de luxe sisal vloerkleden uit onze Cunera natuurtapijt collectie kunt u 1 handgemaakt staal aanvragen. Het bijzondere hieraan is dat deze inclusief bandering is. Aangezien dit handwerk is, zijn hier hogere kosten aan verbonden.

Lees meer over Cunera natuurtapijt stalen aanvragen
.