Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

        

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

 

Cunera natuurtapijt - Hofleverancier

Over Cunera – specialist in natuurtapijt vloerkleden

Met referenties als de Jaguar Shop in Kopenhagen, Codex Mulder Advocaten in Amsterdam, de Technische Universiteit Delft, Does Interieurs in Laren en Rabobank Lelystad bewijst Cunera marktleider te zijn in het segment luxe natuurtapijt. En dat is Cunera al sinds 1870, waarbij het vloerbedekking bedrijf zich vanaf de oprichting sterk maakt voor pure, natuurlijke materialen zoals sisal, kokos, zeegras en wol.

 

Door het toenemend bewustzijn over ons milieu en de steeds grotere voorkeuren voor puur natuur in het interieur, worden karpetten en tapijten van Cunera steeds populairder. Inmiddels heeft Cunera zowel nationaal als internationaal een grote naam en staat bekend om haar onderscheidende, hoge kwaliteit en uitmuntende service. Het bewijs daarvoor werd geleverd in 1995, toen Cunera op haar 125e verjaardag werd onderscheiden met het predikaat "bij koninklijke beschikking hofleverancier".

 

Cunera volgt de interieurtrends op de voet. Het designteam werkt dan ook continue aan de ontwikkeling van nieuwe dessins, kleuren en materiaalcombinaties.

Karpetten met hoogstaande kwaliteit randafwerking, standaard in vele stijlen en materialen of naar wens van de klant vormen Cunera's specialiteit. De toegepaste vloerkleed materialen zijn wol, sisal, kokos, zeegras en bamboe. De bijzonder luxe randafwerkingen zijn van linnen, katoen, jute of leer.

 

Met een natuurtapijt vloerkleed van Cunera haalt u het beste in huis; zowel in design als in kwaliteit verantwoorde vloerbedekking op natuurlijke basis! Elk vloerkleed is maatwerk en wordt ambachtelijk, met de grootste zorg geproduceerd.

 

Unieke samenwerking Cunera en Mijn Karpet

Uit de samenwerking tussen Mijn Karpet.nl en natuurtapijt specialist Cunera is een prachtige, unieke collectie vloerkleden geboren, die uitsluitend bij deze webwinkel te verkrijgen is. De exclusieve karpetten kunt u hier bekijken.

 

Cunera natuurtapijt - te koop bij MijnKarpet.nl


Cunera showroom
Het bijzonder fraaie pand van Cunera is onder architectuur gebouwd van milieuvriendelijke materialen, prachtig gelegen aan de Rijn in Rhenen.  Op verzoek kan
Mijn Karpet.nl een afspraak voor u regelen om de showroom te bezoeken. Mocht u hierin interesse hebben, neemt u dan even contact op met onze klantenservice.