Arte Espina - Vindt zichzelf steeds weer opnieuw uit!


Ook dit jaar toont het bedrijf van Theo en Margo van Dooren,  dat wereldwijd actief is en geleid wordt door directeur Gerard van Hoeven, zich weer van zijn trendy, innovatieve en veelzijdige kant.

 

De collectie 2016 spreekt tot de verbeelding met interessante stijlen opvallende structuren.

 

Arte Espina is altijd goed voor een verrassing!

 

Dit jaar is het hoofdthema van Arte Espina "Antigue", geïnspireerd op het Caribische eiland dat omringd is door azuurblauwe wateren. Antigua is ook een plaats in Guatemala, Deze plaats is bekend door haar prachtige kathedraal en oude kerken.

 

De designers van Arte Espina hebben ideeën opgedaan door de sfeer van de uitgestrekte zandstranden met palmen, tropische planten, maar ook door het eeuwen oude cultuurgoed en de tradities. En dit hebben zij fantastisch weten te vertalen naar een bijzonder mooie collectie ontwerpen!

 

Daarnaast zijn er ook nog de moderne ontwerpen in drukvorm in veel variaties gemaakt.

 

Dus voor iedereen die zich wil onderscheiden is er wel een vloerkleed in de Arte Espina collectie te vinden!Astrid Müller (Designer)

Iets ouds, iets nieuws en iets blauws. Het Vintage patroon is toegepast en gecombineerd met een modern blauw, zo ontwikkeld dat het een nieuw modern dessin is geworden, en deel uitmaakt van het thema "New Classics". 

 

Sandy van Dooren (Designer)

Een combinatie van het verleden en het heden betekend een nieuw en positief gevoel. Elementen van oude culturen uitgevoerd in heldere kleuren, een verbluffende trendy stijl is gecreerd, welke typerend is voor Arte Espina.  Dat is wat het designer team wil uitdragen met de smaakgroep "Antigua". 

 

Sabine Börger (Head Design Department) 

Haal de natuur naar binnen! Dat is waar het "Zodiac" thema voor staat, moderne en toch tijdloze dessins in een nieuwe print techniek met fijne details in uitgebalanceerde kleurcombinaties. Uitgevoerd in een lage chenille pool en daardoor bijzonder licht en makkelijk te reinigen.

 

Marie-Cécile Ortmanns (Designer) 

De liefde voor deze wasbeer gekleed in een kleurig kostuum met een ontdeugende uitdrukking. Brutaal en nieuwsgierig, hij is heel zacht en geeft je kind veel plezier! Je vindt hem in de Kids Collection!Wij kunnen alle Arte Espina vloerkleden leveren!

Staat uw gewenste Arte Espina vloerkleed (nog) niet in onze webwinkel, informeer via ons contactformulier!

 

Klik op de afbeelding hieronder en ontdek alle Arte Espina Vloerkleden!

 

Kijk voor de mooie inloopmattenserie LIVING MATS van Arte Espina bij onze vloermatten collectie: