Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

        

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

Hippe Shops Label

Back


YES ..... It's official! ►
 MijnKarpet.nl is '& Safe proof' en heeft het HippeShops Label gekregen!

HippeShops.nl ★  is een blog- en inspiratie platform voor webwinkelen op z'n hipst - HippeShops.nl - onderscheidt zich van andere webshop portals door alleen die webshops toe te laten die een juiste balans bieden tussen Hip & Safe winkelplezier. Deze hippe shops zijn op internet makkelijk te herkennen aan het Hip & Safe label.
Hippeshops.nl is het eerste en enige platform dat sinds 2010 webshops scant op zowel de hipheidsfactor als op veilig online winkelgemak en originaliteit.

 
NIEUW in het assortiment: Obsession

Binnenkort nieuw in ons assortiment: de mooie collectie vloerkleden van Obsession!

Voor als u wat bijzonders wil!

Weppner Home Textiles vloerkleden

Nieuw in ons assortiment: de mooie collectie vloerkleden van Weppner Home Textiles!

WHT bv is een gerenommeerd Nederlands bedrijf dat de laatste trends in vloerkleden op de voet volgt. De collectie vloerkleden van Weppner is daardoor eigentijds en biedt altijd de nieuwste combinaties van kleuren, structuren en materialen.

 

De Weppner vloerkleden collectie bestaat uit een groot aantal verschillende hoogwaardige vloerkleden. 

Bijvoorbeeld de heerlijk zachte hoogpolige tijdloze shaggy`s uit de serie LUXUS of de toppers van vintage vloerkleden AGE en ARIA. Er is zelfs een prachtig outdoor vloerkleed te vinden in de Weppner collectie en wel de SCIOLTO! Haal binnen naar buiten! Het geeft een heerlijk knus gevoel, maar dan op je veranda,  onder je afdak of op je terras. Ook binnen zal dit Weppner outdoor vloerkleed zeker niet misstaan! 

Een vloerkleed geeft net dat beetje extra warmte en sfeer aan je woonkamer of slaapkamer. En of je nu een basic, stoer, eigentijds, strak, industrieel, tijdloos of klassiek interieur hebt; in de WHT vloerkleden collectie is altijd wel een vloerkleed te vinden dat bij jou en in jouw persoonlijke interieur past! 

Staat uw gewenste Weppner vloerkleed (nog) niet in onze shop, informeer via het contactformulier!

Vloerkleden van natuurtapijt

Natuurtapijt is gelukkig weer helemaal terug in het interieur! De natuurlook sluit perfect aan bij de meer (milieu)bewuste consument en het huidige "less is more" principe. Vloerkleden van kokos, sisal, zeegras of wol kenmerken zich als natuurproduct door een hoge kwaliteit die niet met andere materialen is te vergelijken.


Wereldwijd wordt er steeds meer aandacht besteedt aan de herwaardering van natuurlijke materialen. 2009 werd uitgeroepen tot Internationaal Jaar van Natuurlijke Vezels, georganiseerd door de FAO (De Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties).


Lees verder over Vloerkleden van natuurtapijt