Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

 

Het gezicht van Arte Espina in 2017

Het merk Arte Espina staat voor innovatief, hedendaags design. Helemaal Hollands, opgericht in 2000 door Theo en Margo van Dooren, met een internationale uitstraling en allure. Arte Espina is gespecialiseerd in ontwikkelen, produceren en distribueren van een breed assortiment van innovatieve vloerkleden, bedacht en ontwikkeld in eigen beheer.  De naam is gekoppeld aan moderne sfeer, de nieuwste trends en in het bijzonder aan sfeervol, eigentijds wonen. 

 

 Klik hier voor de huidige collectie

 

Arte Espina Kwaliteitsstandaard

Bij Arte Espina is een hoge kwaliteitsstandaard van haar vloerkleden dé standaard. De acryltapijten worden onder zeer goede arbeidsomstandigheden, zorgvuldig met de hand getuft. Het speciaal voor Arte Espina ontwikkelde, op hoge toeren gedraaide acryl „Espirelle“ garen is zeer slijtvast en geeft de vloerkleden de uitstraling en zachtheid van wol. De praktische eigenschappen van dit garen zorgen voor een vrijwel onderhoudsvrij karpet. 

 

Reinigen en verzorgen 

Aan het begin zullen de karpetten pluizen. Dit is heel normaal en zal na verloop van tijd overgaan. Door regelmatig stofzuigen krijgt het karpet steeds zijn oorspronkelijke staat terug. Vlekken zijn geen probleem: Door de kwalitatief hoogwaardige eigenschappen van het „Espirelle“ garen zijn 90% van eventuele vlekken eenvoudig met water te verwijderen.