Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

Uw voordeel bij MijnKarpet.nl

Arte Espina kindervloerkleed Ridder


Ridders zijn stoer, mysterieus en vaak erg populair. Wanneer u een jongetje heeft kunt u er dan ook perfect voor kiezen om in de baby- of kinderkamer het speelkleed ridder te leggen. Het speelkleed toont u een speelse ridder met een kasteel op de achtergrond. Hoewel dit een erg stoer tafereel is, is het speelkleed zelf werkelijk erg zacht. Door zijn anti allergische werking kunnen ook kinderen die snel last hebben van een allergie, probleemloos gebruikmaken van dit speelkleed.


Bent u met andere woorden op zoek naar een leuk speelkleed om de kinderkamer van uw zoon mee op te fleuren? Dan kan het speelkleed ridder voor u zomaar de oplossing bieden! (Uit de Arte Espina Kids Collectie.)

Levertijd: Circa 1 week

€ 209,00
€ 209,00
Arte Espina kindervloerkleed RidderArte Espina kindervloerkleed Ridder
Beweeg muis over afbeelding of klik voor vergroting.

Meer afbeeldingen

  • Arte Espina speelkleed Ridder
  • Arte Espina Speelkleed ridder (detail)
Productbeschrijving Arte Espina kindervloerkleed Ridder

De Arte Espina kinderspeelkleden zijn handgemaakt van het bijzonder sterke "Espirelle" acrylgaren. De hoge kwaliteit zorgt voor een onderhoudsarm speelkleed dat goed vlekbestendig is. Eén van de unieke eigenschappen van dit materiaal is dat vlekken gewoon met een beetje water te verwijderen zijn, wel zo gemakkelijk!


Extra zekerheid door TÜV certificaat


Het materiaal waarvan dit kindervloerkleed is gemaakt, is uitvoerig getest op mogelijke schadelijke stoffen en goedgekeurd door het gerenommeerde TÜV / TFI instituut. Dit keurmerk garandeert dat het speelkleed geschikt is voor kinderen die snel te kampen krijgen met allergieën. Ook het Ökotex Standard 100 instituut, dat garanties geeft op het gebied van gezondheid, heeft haar keurmerk aan dit Arte Espina speelkleed toegekend.
Het Ökotex keurmerk garandeert tevens dat er geen sprake is van kinderarbeid, en dat medewerkers op de fabriek een veilige werkplek hebben. Speelkleed Ridder is hiermee een gegarandeerd veilig en hoogstaand product, goed om te weten.


TUV keurmerk


Protected by Copyscape Plagiarism Checker

Extra informatie Arte Espina kindervloerkleed Ridder
Formaat 120 x 180 cm
Kleurgroep Meerkleurig
Materiaaldetails Handgetuft, Poolhoogte 11 mm, Poolgewicht: 1650 gr/m2, Totaalgewicht 2900 gr/m2
Motief Natuur
Vorm Rechthoekig
Anti-allergeen Ja, geschikt voor kinderen met een allergie.
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Anti-statisch Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja, voorzien van anti-slip rug.
Vlekbestendig Ja, de meeste vlekken kunnen gewoon met water gereinigd worden.