Wit/naturel

Wit/naturel

★ Het getoonde vloerkleed bovenaan de pagina is katoenen vloerkleed TWIST van Arte Espina ★

Vloerkleden in wit en naturel

Wit staat voor puur en fris. Een wit vloerkleed maakt de kamer lichter en geeft direct een luxe uitstraling. Witte vloerkleden hebben een kalmerend effect. Zij vangen het licht waardoor zelfs de somberste kamer wordt verhelderd.

 

Krijtwit, sneeuwwit, ivoorwit, melkwit, schelpwit… witte vloerkleden zijn er in talloze nuances.

 

Een naturel vloerkleed geeft rust in het interieur en past uitstekend in de landelijke woonstijl. Laat u inspireren door onze grote collectie witte en naturel vloerkleden, van roomwit tot zand.

4 Item(s)

per page

Set Descending Direction
 1. Hoogpolig wit vloerkleed Arte Espina BEAT - 22

  Arte Espina hoogpolig shaggy vloerkleed BEAT wit

  $139.00

  De hoogpolige shaggy vloerkleden serie "BEAT" is één van de best verkopende karpetten uit de "Lounge Collectie" van Arte Espina. Loungen is dan ook precies het gevoel dat deze shaggies oproepen! Met een luxueuze hoge pool van maar liefst 60 mm, geeft dit vloerkleed een supercomfortabele en stijlvolle uitstraling aan uw interieur.

  Vloerkleed Shaggy Beat wit weegt 4,5 kg per m2, wat betekent dat u het op vrijwel elke vloer kunt neerleggen. Door het zware gewicht zal dit luxe karpet niet kunnen verschuiven. Bovendien is deze shaggy geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

  Verkrijgbaar in een breed scala aan exclusieve kleuren.

  Learn More
 2. Hoogpolig shaggy vloerkleed Arte Espina BEAT - 30 - ivoorwit

  Arte Espina hoogpolig shaggy vloerkleed BEAT ivoorwit

  $139.00

  De hoogpolige shaggy vloerkledenserie "BEAT" is één van de toppers uit de "Lounge Collectie" van Arte Espina. Loungen is dan ook precies het gevoel dat deze shaggies oproepen! Met een luxueuze hoge pool van maar liefst 60 mm, geeft dit vloerkleed een supercomfortabele en stijlvolle uitstraling aan uw interieur.

  Vloerkleed Shaggy Beat ivoorwit weegt 4,5 kg per m2, wat betekent dat u het op vrijwel elke vloer kunt neerleggen. Door het zware gewicht zal dit luxe karpet niet kunnen verschuiven. Bovendien is deze shaggy geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

  Verkrijgbaar in een breed scala aan exclusieve kleuren.

  Learn More
 3. Hoogpolig vloerkleed Me Gusta Grace WIT

  Hoogpolig vloerkleed Me Gusta Shaggy - Grace wit

  Regular Price: $249.95

  Special Price: $189.95

  Een speels en zacht hoogpolig vloerkleed in warm wit. Een rijke uitstraling en mooie aanvulling in iedere slaap- of woonkamer. Een wit vloerkleed zal nooit vervelen, een luxe voor iedere ruimte en een echte sfeerbrenger in uw huis. De poolhoogte van 35 mm maakt dat de polen omvallen, wat een informele, warrige uitstraling geeft. De Me Gusta Grace vloerkleden serie is er in diverse fraaie kleuren. Een mooie kwaliteit shaggy met een vriendelijk prijskaartje.

  Learn More
 4. Hoogpolig karpet LUCCA Fog

  Hoogpolig vloerkleed Lucca Fog

  $192.75

  Lucca "Fog" is een zeer luxe hoogpolig karpet, in warm grijs/beige. Elegant en speels door een combinatie van polen in verschillende diktes. Een subtiele glans geeft deze hoogpool een verfijnde uitstraling.

   Met haar zware gewicht van ca. 4,7 kg/m2 is dit vloerkleed een absolute sfeerbrenger in het trendy interieur.

  Het heeft een lange levensduur en is eenvoudig in onderhoud.

  Learn More

4 Item(s)

per page

Set Descending Direction