Oranje/geel

Oranje/geel

 ★ Het getoonde vloerkleed bovenaan de pagina is wollen vloerkleed ROCKS van Brink en Campman ★ 


Vloerkleden in oranje en geel

De nieuwste tapijtcollecties laten een ware kleurexplosie zien. Kleur bekennen is weer helemaal in. Speel met vrolijke, heldere en warme kleuren tapijt en kies uit talloze stijlen en materialen. Met een oranje vloerkleed geeft u elke kamer energie. Oranje vloerkleden voelen zich zowel in moderne interieurs thuis, als in de meer klassieke stijl.

Gele vloerkleden zijn er in talloze nuances, van oker tot goud. Een geel vloerkleed zet je hele kamer in een warme gloed, omdat het licht optimaal wordt gereflecteerd. Zelfs de donkerste kamer fleurt op met een geel karpet. Gele vloerbedekking straalt optimisme en gezelligheid uit.

Bestel uw gele of oranje vloerkleed online in elke gewenste maat. Wij bezorgen het gratis bij u thuis en zetten er kosteloos een mooie randafwerking omheen!

 

5 Item(s)

per page

Set Descending Direction
 1. Arte espina vloerkleed Colour Festival Rainbow

  Arte Espina vloerkleed Colour Festival Rainbow

  $119.00

  De originele design vloerkleden van Arte Espina bieden in het oog springende ontwerpen. Dit vloerkleed met een regenboog van kleuren is gemaakt van het oersterke “Espirelle” acryl, een hoogwaardige kwaliteit garen voorzien van alle benodigde keurmerken en anti-allergeen. Daardoor ook zeer geschikt voor de kinderkamer.
  Bekijk de hele Colour Festival serie

  Learn More
 2. Arte Espina vloerkleed Colour festival blocks

  Arte Espina vloerkleed Colour festival blocks

  $119.00

  Vrolijk, kleurrijk en hypo-allergeen; dat is Arte Espina’s Colour Festival blocks! Een prachtig vloerkleed bestaande uit talloze gekleurde blokken, dat bijzonder sterk en vlekbestendig is. Dus erg leuk voor een kinderkamer! Voegt een colourboost toe aan elk interieur! Handgetuft van het sterke “Espirelle” acryl, een hoogwaardige kwaliteit garen dat zich onderscheid door het eenvoudige onderhoud.

  Bekijk meer uit deze serie

  Learn More
 3. Vloerkleed Arte Espina Action Painting Spirit Orange

  Vloerkleed Arte Espina Action Painting Spirit Orange

  $159.00

  Opvallend design vloerkleed in mooie oranje tinten: Karpet Action Painting Spirit Orange zal een bijzondere blikvanger zijn in het moderne interieur, maar ook in een retro interieur zal dit karpet goed tot zn recht komen. Dit handgemaakte karpet is gemaakt van het oersterke oersterke “Espirelle” acryl, onderscheidend door de hoge kwaliteit en het eenvoudige onderhoud. 

  Learn More
 4. Arte Espina vloerkleed Action Painting

  Vloerkleed Arte Espina Action Painting orange

  $119.00

  Jong en uitdagend, met een pallet van frisse kleuren straalt de Joy collectie van Arte Espina kracht en karakter uit. Dit opvallende vloerkleed in warm oranje is met de hand gemaakt van het oersterke “Espirelle” acryl, een hoogwaardige kwaliteit garen dat zich onderscheidt door het eenvoudige onderhoud. Bekijk alle kleuren.

  Learn More
 5. Arte Espina vloerkleed Coloured Cubes Mondriaan

  Vloerkleed Arte Espina Coloured Cubes Mondriaan

  $349.00

  Als je van geometrisch-abstracte en non-figuratieve kunst houdt, en een warme aanvulling zoekt op je strakke, witte interieur, dan is Arte Espina vloerkleed Coloured Cubes het hélemaal voor jou! Een Mondriaan op de vloer… durf jij de uitdaging aan?

  Learn More

5 Item(s)

per page

Set Descending Direction