Kokos

Kokos

Natuurtapijt vloerkleden van kokos

Binnenkort verschijnt onze nieuwe collectie kokos karpetten!

 

Een kokos vloerkleed is en blijft een schitterend warm natuurproduct wat niet met andere materialen is te vergelijken. Door de pure, natuurlijke uitstraling passen kokos vloerkleden in elk interieur. Onze kokos karpetten zijn op maat, in iedere gewenste afmeting te leveren. U kunt kiezen uit een serie levendige kleuren voor de afwerking met luxe katoenen bandering.

 

Wij doen er alles aan onze collectie natuurtapijt karpetten up-to-date te houden.  Mijn Karpet speelt continu in op ontwikkelingen uit de markt en wensen van onze klanten. Daarop passen we onze vloerkledencollectie aan. Regelmatig worden nieuwe producten toegevoegd. Uiteraard betekent dit dat andere producten niet meer leverbaar zijn.

 

Mocht uw belangstelling naar een kokos vloerkleed uitgaan dat niet in deze webwinkel staat, neemt u dan even contact met ons op via het contactformulier. Onze Klantenservice helpt u graag verder.

 

2 Item(s)

per page

Set Descending Direction
 1. Kokos vloerkleed "Munnar"

  Kokos vloerkleed Munnar

  Kokos is en blijft een schitterend warm natuurproduct wat niet met andere materialen is te evenaren. Een kokos vloerkleed is ideaal voor veelbelopen plaatsen zoals de gang of hal. Voorzien van luxe katoenen bandering, waarbij u kunt kiezen uit 10 fraaie kleuren.

  In iedere gewenste maat te leveren. Gebruik a.u.b. ons Aanvraagformulier Maatwerk voor een vrijblijvende prijsopgave op maat.

  Learn More
 2. Kokos/sisal vloerkleed Cochin gebleekt

  Kokos/sisal vloerkleed Cochin gebleekt

  $259.00

  Een combinatie van 2 oersterke materialen;
  Kokos is en blijft een schitterend warm natuurproduct wat niet met andere materialen is te evenaren. Ideaal voor plaatsen waar je vaak doorheen loopt (gang, living).

  Sisal behoort tot één van de sterkste touwvezels en is o.m. zeer goed vuilbestendig en warmte-isolerend.

  Door de rustieke grove uitstraling past dit gebleekte 65% kokos / 35% sisal vloerkleed perfect bij een landelijke/basic woonstijl. Voorzien van luxe katoenen bandering, 6 cm breed, verkrijgbaar in 10 fraaie uni kleuren.

  Klik hier om de beschikbare randkleuren te bekijken
  U kunt de keuze van de cotton band hieronder aangeven.

  Learn More

2 Item(s)

per page

Set Descending Direction