Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Als klant bij MijnKarpet.nl profiteert u van vele voordelen

Uw voordeel bij MijnKarpet.nl

Brink & Campman wollen vloerkleed Rocks grijs/beige


De hoogwaardige geweven garens uit zuivere Nieuw-Zeelandse scheerwol zijn verwerkt in een uniek wollen vloerkleed, dat een beduidend langere levensduur heeft dan een karpet van conventionele vezels. Dit puur Nederlandse product wordt geweven met gebruikmaking van geavanceerde technieken op de modernste weefgetouwen. De naam Brink en Campman staat voor een extreem hoge kwaliteit in afwerking en comfort.


De "Rocks" vloerkledenserie is er in 2 designs en 12 verschillende kleurencombinaties. Van warme, zachte aardetinten tot het felle kleurenpalet wat nu zo trendy is. Met een poolhoogte van 40 mm en een gewicht van 5,5 kg/m2 is dit een opvallende eyecatcher die sfeer en luxe brengt in ieder interieur!

Levertijd: Circa 1 week

€ 979,00
€ 979,00
Brink & Campman wollen vloerkleed Rocks grijs/beigeBrink & Campman wollen vloerkleed Rocks grijs/beige
Beweeg muis over afbeelding of klik voor vergroting.
Productbeschrijving Brink & Campman wollen vloerkleed Rocks grijs/beige

Bekijk hoogpolig wollen vloerkleed ROCKS in de showroom


Wilt u dit vloerkleed graag met eigen ogen bekijken? Laat het ons a.u.b. weten via het contactformulier. Wij maken dan een afspraak voor u in de
Brink & Campman showroom te Lichtenvoorde, waar u in alle rust de gehele vloerkledencollectie kunt bekijken.


Zuiver scheerwol


Hoogpolig shaggy zuiver scheerwol
Brink en Campman’s hoogpolige shaggies zijn synoniem voor woongenot van de bovenste plank. De productie van deze exclusieve vloerkleden gebeurt nog helemaal via een ambachtelijke, handmatige methode waarbij de modernste weefgetouwen worden ingezet. Puur vakmanschap dat u terugziet in de gedetailleerde afwerking en het hoge comfort.


Vloerkleed Rocks van 100% zuivere scheerwol is aanzienlijk sterker dan vergelijkbare wollen vloerkleden en kan tijdens dagelijks gebruik tegen ’n stootje. Tel daarbij het keurmerk van de internationale Öko-Tex Standard 100 en u bent verzekerd van een product van hoogstaande kwaliteit, dat veilig is voor zowel uw gezondheid als ons milieu. Daarnaast is Brink en Campman fel tegen kinderarbeid en zorgt zij voor goede arbeids- en leefomstandigheden voor haar medewerkers.


Onderhoud:
De vloerkleden van Brink & Campman zijn zodanig gefabriceerd dat deze zich uitstekend laten onderhouden. James, de toonaangevende specialist voor tapijt- en vloerkleedonderhoud, heeft iedere kwaliteit uitgebreid getest. Met de onderhoudsproducten van James kunnen vlekken uit uw Brink en Campman vloerkleed moeiteloos worden verwijderd. De producten veroorzaken geen hervervuiling en zijn goedgekeurd door TÜV en TFI.
Klik hier voor James onderhoudsadvies voor de Rocks vloerkleden.


Brink & Campman vloerkleden


     

Extra informatie Brink & Campman wollen vloerkleed Rocks grijs/beige
Formaat 140 x 200 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm, 250 x 200 cm
Kleurgroep Meerkleurig
Materiaaldetails Zuiver scheerwol, geweven. Poolhoogte: 40 mm. Poolgewicht: ca. 4000 gr/m2. Totaalgewicht: ca. 5500 gr/m2.
Vorm Rechthoekig
Nieuw in 2013 N/B
Comfort Hoog
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Anti-statisch Ja
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja, voorzien van antislip rug.
Vlekbestendig Met behulp van James Vlekkenwonder en Vlekkenspray kunnen evt. hardnekkige vlekken moeiteloos worden verwijderd.